25 Ağustos 2011 Perşembe

ŞAMBALİ

Merhaba arkadaslar daha tadini bilmedigim bir tatliyi sizle paylasiyorum:) takipcilerimden Gülser hanim zahmet edip yaptigi tatlisini bizimle paylastigi icinde kendisine coook tsk.ediyorum, daha yolladigi tariler var ama sahur hazirligi yapacagim icin onlarida artik yarin eklicem. herkese iyi sahurlar
ŞAMBALİ TARİFİ
Hamuru icin

1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
2 su bardağı irmik
1 çay kaşığı karbonat

Şerbeti
3 bardak şeker
3 bardak su
Tüm hamur malzemeleri kek yapar gibi yapin ve önceden isitilmis firinda pisirin, sonrada serbetini dökün

her ikiside ılıkken dökülmeli afiyet olsun...

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo