bu aralar dedigim gibi herseyin kolayina kactigim icin nerde ne kolay varsa gelen misafirlerimede onlari deniyorum.Yiyenler cok begendi ve miyför hamurumu bu diyen bile oldu:) miyför hamurundanda cok güzel olur ama yerken cok dökülüyor ve hemende tüketmek zorundasin kalinca yumusuyor bunlar ikinci gün bile hala citir citirdilar.
Bir önceki tarifimde paylastigim yanik kokusu nasil giderilir sorusuna ben hala cevap bekliyorum :( benim evim hala yanik kokuyor evimde tüm dolaplarimakadar herseyi sildim:(
lütfen okuyun ve bilginiz varsa paylasin. Bilginiz varsa tiklayin ?
Malzemeler:
- 1 paket hazir baklavayufkasi
- beyaz peynir maydanoz
- suylakaristirilmis sivi yag
- üzerine sürmek icin: bir yumurta, cörek otu
yufkadan bir kat önümüze alinir üzerine firca ile sivi karisim sürülür ve diger yufka üzerine kapatilir 4 yufkada üst üste ayni sekilde yapildiktan sonra kisa tarafina peynirli harctan konup rulo sarilir dilimlenerek firin tepsisine alinir diger yufkalarda ayni sekilde sarilip bitirilir ve üzerine yumurta sürülüp cörek otu serpilir daha sonra önceden isitilmis firina verilir ve pisirilir.
Ellerinize sağlık,bu börek nefis oluyor..çıtır çıtır..yeni yılınız kutlu olsun..
YanıtlaSilEllerinize sağlık çok hoş güzel görünüyor.bende yeni blog oluşturdum(asyadanesintiler.blogspot.com)ziyarete beklerim.
YanıtlaSil