29 Kasım 2010 Pazartesi

Sebzeli krep


Bu krepleri Türkiyede eltim Fatma bize yapiyordu bende firsat buldum resimledim sizlede paylasmak istedim, kendisine burdan cok tsk.ediyorum sadece krepler icin deyil tabiki cok misafir perver oldugu icinde:)

Malzemeler:

Krep harci :

500g soguk süt ,

1 yumurta,

tuz

2 yemek kasigi sivi yag

ince dogranmis maydanor ve taze sogan ( ölcü vermiyorum istege göre kullanila bilinir)

bunlari karistirin ve unuda yavas yavas ekleyin kek hamurundan az daha sulu olmasi gerekiyor eyer cok yapmak isteniliyorsa istege göre malzeme cogaltilir. Krepler pistikce mutfak pecetesinde saklarsaniz kurumaz .

2 yorum:

  1. Merhaba Kamile hnm bu krep görselini çok beğendim lütfen malzemeleri ölçülü olarak eltinizden öğrenip eklermisiniz malzemeler ölçülü olmayınca cesaret edemiyorum tarifi yapmaya cevabınızı bekliyor olacağım Kamile hnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Hanim Kamile kim bilmiyorum ama sayfanin sahibi benim ve adim Zeynep.
      Malzemelerinölcülerinide yazdim bence daha iyi okumalisiniz

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo