12 Ekim 2012 Cuma

Cok kolay Milföylü pasta

Aslinda bu pastayi dahadakolaylastirmak icin tek tek resimlerini cekmistim ama telefonumla cektim ve bir türlü bilgisayara aktaramadim ins. ilerde onuda yaparimda resimleri paylasirim.
simdi zaman bulmuskende resimleri beklemeden eklemek istedim.

ben az yaptim siz isterseniz cogartirsiniz. Benim tarifimden 6 tane cikti

3 tane  milföyhamuru
üzerine karamel veya bal
badem yapraklari
1p. kremsanti üzerinde yazili oldugu gibi hazirlanacak
1 tane muz

3 tane milföyhamuru ortadan bölün.
üzerine ben hazir karamel sürdüm bulamazsaniz bal sürüun ve üzerine yaprak bademleri ekleyip firinda 20 dakkaya yakin pisirdim, zaten kabarip kocaman oluyorlar .
sogumalarini bekledim ve sonrada ortadan ikiye ayirdim.
1 paket kremsantiyi üzerinde yazili oldugu gibi hazirlayip SIKMA torbasina doldurup milföylerimin ortalarini doldurdum.
üzerinede muzdilimleri koyup kapadim hemen servis yapabilirsiniz. afiyet olsun.

11 yorum:

  1. Güzel ve değişik bir tatlı olmuş. ellerinize fikrinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı akşamlar, ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. ellerine saglik canim eminim tadida cok güzeldir

    YanıtlaSil
  4. Görünümü enfes ellerine sağlık arkadaşım,hafta sonu deneyeceğim ,aklıma şu takıldı milföyler pişince öyle hemen kopmuyor biraz kuvvetli ısırmak lazım ama o zamanda kreması fışkırmazmı :)) yalnız ben pastayı yaptımda yeme şeklini düşünüyorum:))
    Vazgeçtim zaten hafta sonu yapmayacağım , şimdi yapacağım:)
    gecenin 2buçuğu ben mutfağa gidiyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denedinmi acaba cok merak ettim :))
      milföyler dedigin gibi biraz yemesi zor oluyor ama olsun yinede harika oldular bence:)
      misafirlerim bicak catal kullandi ama sonra pes edip elleriyle yediler :)))

      Sil
  5. oh oh oh güzelliğe bak ellerine sağlık harika

    YanıtlaSil
  6. acil misafirler icin müthis birsey olmus pasam .ellerine saglik
    güzel lezzetler el ile yenir
    sarildim ablasi

    YanıtlaSil
  7. miflöy her derde deva dime....en pratik hamur ama çok yağlı:((((ben çok seviyorum maalesef....eline sağlık güezel gözüküyorlar.

    YanıtlaSil
  8. offf inanmiyorum iste budur yaa :) nefisss görünüyorlar ellerine saglik arkadasim... en kisa zamanda denenmek üzere listeme alindilar bile ;)

    YanıtlaSil
  9. ben bunu denedim ama....
    kremsanti yerine paradiescreme vanille kullandim...
    süper oldular...
    ayni bienenstich gibi..
    hem cok pratik hem de cok lezzetli...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo