3 Şubat 2016 Çarşamba

Schmandli kirazli pasta

Merhaba daha önce schmandli mandalina pastasini paylasmistim sizlerle  bugünde ayni pastayi kirazla denedim sonuc tabiki cok güzel oldu misafirlerimde begendi.
Biliyorsunuz begenilen her tarifide sizlerle paylasmasini seviyorum , simdi deneme sirasi sizde 😉
Malzemeler :

Hamuru icin 
1 yumurta
65g seker
65g margarin veya tereyagi
1p.vanilyasekeri
1 seker kasigi kabartma tozu
150g un
Yapilisi:
Hepsini iyicene karistirip yaglanmis kalibiniza dökün.
Üzerine:
2 p. vanilyapuding
200g seker ( pudingde kendinde  seker varsa seker eklemeyin)
500g süt
4 tane schmand 
2p. tortenguß 
puding üzerinde yazili oldugu gibi pisirin ve sonra schmand ekleyip cig kekin üzerine dökün. Önceden isitilmis firinda 180derecede 30dakka pisirin.
firindan cikincada 1 kavanoz kirazi suyuyla beraber 2 p.tortenguß ile pirip pastanin üzerine dökün ve sogumaya birakin birgün sogursa daha iyi bir sonuc alirsiniz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo