18 Mart 2011 Cuma

TAVUK GRATEN ( HÄNCHEN AUFLAUF )


tavuk graten

108.Tarifimiz

Tavuk graten yapmis arkadasimiz harika görünüyor ellerine saglik ,cok tsk.ediyorum arkadasim. Yine eli dolu bekleriz etkinligize:)

Arkadasimin blogunu ziyaret etmek isteyenler buyursunlar keskinlininmutfagi

tavuk graten 1
*** TAVUK GRATEN ( HÄNCHEN AUFLAUF ) ***
MALZEMELER:
* Yarim kilo tavuk gögsü (Hänchen brustfilet)
* 1 su bardagi haslanmis bezelye ( Erbsen )
* Yarim su bardagi haslanmis ve dogranmis havuc (Möhren)
* 3 - 4 yemek kasigi siviyag (Öl )
* 1 su bardagi süt ( Milch )
* 3 yemek kasigi un ( Mehl )
* 1 tane yumurta ( Eier )
* Tuz,karabiber ( Salz, Pfeffer )
tavuk graten 2
YAPILISI:
* Tavuklari kusbasi dograyip 3-4 yemek kasigi siviyagda soteleyin
* Bezelye ve havucuda katip az kavurun tuz ve karabiber ilave edip
Borcama güzelce yayin
* Süt,yumurta ve unu iyiyce cirpin tavuklu karisimin üzerine dökün
* Firinda iyice pisirin altini kapatmadan 10 dakika önce kasarlari
ilave edip üzeri kizarana kadar pisirin
*** AFIYET OLSUN ***

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo