13 Temmuz 2010 Salı

Peynirli Pasta ( Käsekuchen )


Hamuru:

330g Un
125g Seker
130g Tereyagi
2 Yumurta
1 paket Kabartmatozu
2 paket Vanilya

Kremasi:

1Kg Quark (Labne peyniri)
250g Seker
2 paket Vanilya
2 paket Vanilyali Puding
150 ml Siviyag
600ml Süt
5 Yumurta
rendelenmis Limon kabugu

Hamur malzemelerinle kurabiye hamuru kivaminda bir hamur yogrulur.
28 cm'lik kelepceli kalibin ortasina ve kenarlarina hamur dösenir.
üstü icin önce yumurtalarlan seker cirpilir sonra diger malzemeler katilir
karisim pürüzsüz olana kadar cirpilir hamurun üstüne bosaltilir
180 derecede üzeri kizarana kadar pisirilir (1 saat civarinda pisirilecek)

Not: 26 lik kalip kesinlikle kullanmayin pastaniz tasar benim basima geldi :)

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo