Gercek kiyametin nezaman kopacaginida düsünmeyin kafanizi buna yormayin cünkü Peyganber efendimiz (s.v) buyuruyorki “Kıyamet için ne hazırladın?” Başka birine – “Kişi öldüğünde kıyameti kopmuştur.” dahasina yazmama varmidir sizce gerek.
kiyametle alakali bir kac ayet paylasmak istedim anlayana aslinda apacik hersey ortada ama anlamayanin gözünede soksan anlamiyor malesef.
Kimse bana kizmasin kirilmasin ama Konu Dinimiz olunca acida olsa dogrulari söylemek gerekiyor.
Sana o kıyameti soruyorlar, ne zaman kopacak diye.
Sen nerde, onu anlatmak nerde?
Onun son ilmi Rabbine aittir. (NAZİ'AT/42-44)
Şüphesiz ki, kıyamet saatinin bilgisi Allah yanındadır. Yağmuru O
yağdırır, rahimlerde ne varsa (erkek veya dişi oluşunu, renk ve
özelliklerini) O bilir. Hiçbir kimse yarın ne kazanacağını bilmez.
Hiçbir kimse hangi yerde öleceğini de bilemez. Şüphesiz ki Allah her
şeyi hakkıyla bilir, her şeyden haberdardır. (LOKMAN/34)
Doğrusu bu azap onlara ansızın gelecek de kendilerini şaşırtacaktır.
Artık ne geri çevrilmesine güçleri yetecek, ne de kendilerine mühlet
verilecektir. (ENBİYA/40)
pastamizi misafirlerim icin yapmistim cok güzel ve lezzetli oldu ama misafirlerimiz peynirli pasta sevmedikleri icin yemediler üzüldüm aslinda ama napalim önceden bunu bilseydim degisik birseyler hazirlardim. Kaldi artik sevenlere :) cok kolay ve lezzetli denemenizi tavsiye ederim. Daha önce ekledigim peynirli pastalar icin tiklayin1.Peynirli pasta
Malzemeler:
Tabanı için:
2 paket kepekli bisküvi
1,5 yemek kaşığı dolusu tereyağı
Peyniri için malzemeler (26 cm.lik kelepçeli kalıp için)
3Yumurta
1 subardagi seker
600g labne peyniri ( quark)
1 yemek kasigi dolusu un
1 p. vanilyapudin
sosu icin:
1 subardagi meyva suyu
(istege göre hersey olabilir ben resimde gördügünüz karisimi kullandim )
1-2yemek kasigi seker
1 yemek kasigi nisasta
Yapilisi:
Bisküvileri robotta iyicene inceltin ve odasicakligindaki tereyagini ekleyip iyicene karistirin.
yagli kagit serili kalibinizin icine iyicene bastirarak büsküvi hamurunuzu yayin.
sekerve yumurtyi bir kabin icerisinde iyicene cirpin sonrada diger malzemeleri ekleyin. bu karisimida bisküvilerin üzerine döküp güzelcene yayin ve 160derecede üzeri kizaranakadar pisirin.
firindan ciktiginda oratasi pismemis gibi sallanir ama soguyunca katilasiyor.
sosunuda tüm malzemeleri karistirarak bir kac tasim kaynatin ve iliyinca kekinizin üzerine yayin.
sosunuz kati olursa birazdaha meyve suyunuzdan ekleyebilirsiniz.
dolapda iyicene sogutunca servis yapin.
78. porselen demlik cay saati etkinligine ev sahipligi yapan yersofrasi yolluyorum
Zeynebim...postunun başında yazdıklarını aynen katılıyorum bitanem..bunca bilgi içinde cahil eylemler çok üzücü..
YanıtlaSilİnşallah inşallah aydınlanırlar inşallah hidayeti nasip eder rabbim..O en doğrusunu bilir..kime vereceğini kimden alacağını da..
Pasta..
:)
Adı bile güzel...
Ellerine sağlık..soruna bir cevap yazdım ama göremezsin diye bak buraya da ilgili linki ekledim..bu şekilde arkadaşlarının linkini verebilirsin yayınlarında bitanem..
Baglanti-Link nasil eklenir?
Diğer soruna gelince bitanem bişeyler çakışıyordur belki..son yorumlar eklentisinden dolayı en son yayınladığımı ekleyip denedin mi?..bildirirsen şablonundan halletmeye çalışırım canısı Allah'a emanet ol..
güzel görünüyor.ellerine sağlık. bende az önce ilk defa cheseecake yaptım bakalım nasıl olacak en kısa zaman da bloğumda paylaşıcam..
YanıtlaSilellerine saglik canim cok güzel olmus.o misafirlerinde halt etmis yememekle :)))
YanıtlaSilmedyanın şişirmesiyle insanlar kaptırdılar kendini kıyamet söylentilerine.Bugün ne varmış ne yokmuş unuttular bile..
YanıtlaSilCanım pastan bir harika portakallar çok yakışmış...
21.12 saat 13.11 başka memleketlerde kışın başlangıcını kutladılar,bizi türkiyede direk paniğe sürüklemek istediler ,kimler ve neden bilmem ,ama dilerim gerçek kıyameti görsünler.
YanıtlaSilPastan süper olmuş,ellerine sağılık canım.
Tarifiniz yayında arkadaşım. Katılımınız için çok teşekkürler. Yeni tariflerinizi de bekliyorum :) Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilNefis nefis bir görüntü. Ellerinze sağlık gerçekten
YanıtlaSilSevgiler