12 Eylül 2012 Çarşamba

Güllü pastaya benziyor :)

Günaydin arkadaslar bune demeyin daha acemiyim, biliyorum benzemiyorlar güle ama bunlar gül :))  su gülleri bir ben ögrenemedim ya, ama ne demisler cirak ustayi gecer onun icinde eninde sonunda bu gülleri bende yapacagima inaniyorum:)
Söyle burdan resime bakinca bir kactanesi bayada benziyor ya:))
Kermesimizin ikinci günü bugün ama cok soguk ve yagmur var umarim bol kazanclar olur camimize.
Kermeste yaptigim pastalar ve tariflerden sonra bloguma baya bir ara verecem galiba cünkü tasiniyoruz coooooooooooook isim var coooooook. Tasinma bir yana su kagit kurek isleri bir yana. Cocuklarin okullarida degisiyor en cokda korktugum konu bu alisabileceklermi hic kimseyi tanimiyorlar ins. hayirlisi olur.


bu pastanin tarifini eklemiyorum cünkü sadece gül yapmak icin önemsedigim bir pastaydi bunlar her yaspastanin üzerinde olabilecegi icin diger pasta tariflerimden birini secersiniz artik:)
güllerin rengi mor olmasini istiyorsaniz ben mavi ve kirmizi rengi karistirdim:) birazda SIKI olsun güller güzel dursun diye kremasina bir kackasik labne peynir ekledim.

13 yorum:

  1. Bence cok basarili... 12`yi ilk atista kim vurmus... Ellerine saglik güzel kardesim... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz ablacim inan ne yazacami sasirdim bur pastaya bakip senin sayfana giren olursa hepten acemiligim ortaya cikacak :))

      Sil
  2. üben macht meister ;)
    kimse annesinin karninda ögrenmedi pasam
    sarildiiiiiim

    YanıtlaSil
  3. Kafana takma hoş gözüküyor...Eline sağlık öyle bir kerede istediğin olmuyor çok deneme yapacaksın her yaptığın diğerini geçeçek...bişey sorucam sen hamilemiydin ben öyle hatırlıyorum ama karıştırmışda olabilirim kızım durmadı deyince...Nerye taşınıyorsun hiç bilgi vermemişsin...Allha kolaylık versin sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tsk.ederim canim, evet ben hamileydim ve bir tatli kizim oldu simdi 3 aylik.
      Yine ayni sehirdeyim ama ilcesi degisik

      Sil
  4. Allah yar ve yardimcin olsun canim benim tasinmak ne kadar zor biliyorum. Ins carcabuk yerlesirsin.
    Hayirli olsun yeni tasinacaginiz yer..
    Eline saglik olsun gercekten de gul olmus..
    Kolay gelsin
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. ben çok beğendim paşam eline emeğine sağlık canımumarım kermesinizde bol kazançlar elde edersiniz.nasılsın bebiş nasıl benim yerime öp .kusura bakmayın bu aralar pek uğrayamıyorum kayınvalidem düştü kalçasını kırdı onunla uğraşıyoruz.sevgilerimi bırakıyorum sayfanave o güzel yüreğine hayırlı cumalar olsun inşanlah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tsk.ederim ablacim, cok cokda gecmis olsun ins. cabuk ilesir ya cok üzüldüm.Yaslilarda cok SIK görülen bir vaka bu kemiklerimize cok dikkat etmemiz gerekiyor belirli yaslardan sonra

      Sil
  6. kendine haksizlik etme, gayet gul iste!
    gecenlerde profesonael bir sitede de gordum bu gulleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tsk.ederim arkadasim ama bu pastanin sebebine cok kirildim, kermeste görüntüsünü begenmedikleri icin satisa sunulmadi ve 2 gün sonrada cöpe gitti gercekten cok üzüldüm Allah rizasi olmasa birdahada pasta yapmazdim ama sabrettim,

      Sil
  7. Selamlar bende gullu kek yapiyorum galiba kapali yildiz ucu kullanmissiniz ucun yukari dogru dumduz olmasi lazim. youtube ta rose cake diye bakarsaniz yapilisini gorursunuz vidyolar eminim cok yardimci olacaktir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a.s h.g niz sayfama öneriniz icin cok tsk.ederim ama Youtubede baktiklarimin hic biri tam olarak nasil bir uc kullandigini göremedim. Sizde varsa ve resmini benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Tabiki beceride cok önemli acikcasi bunu yapmayi gercekten cok istiyoyrum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo