13 Mayıs 2012 Pazar

Canim Annem

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun diyorum ama ben yinede annelerin sadece bir gün anilmasindan yana deyilim. Sali günü hastaneye yattim ve bugün ciktim. Yanimda yatan bir bayan annelergünü oldugundan cocuklari gelecek diye sabirsizlakla bekliyordu ama kimse gelmedi bugün geleceklerinden emindim diyor benden untaniyordu. Onunla hastanede son üc gün beraberdik ve gercekten cocuklari bir gün bile yanina gelmedi, annelerini unutan evlatlara ne denir bilmiyorum . Ben cok üzüldüm cünkü ben hala annemi cok cok seviyor ve özlüyorum iyiki varsin Annem

9 yorum:

  1. Geçmiş olsun..inşallah ciddi bir şey yoktur..Anneler gününüz kutlu olsun..Bir anne için en zor şey heralde anılmamak..üzüldüm..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. gecmisler olsun pasam hayirdir kuzum .
    hayirli bereketli bir hafta diliyorum .sarildim kocaman

    YanıtlaSil
  3. cok tsk.ederim arkadaslar. Bildiginiz gibi normal sartlarda 8 hafta sonra bir kizim olacak Rabbim nasip ederse, ama cok acele ediyor 8 hafta deyilde 2 hafta daha beklemesi icin dr.lar ellerinden geleni yapiyorlar. Bundan dolayida 1 hafta hastanede yattim ve simdi evde dinleniyorum. dualarinizdan eksik etmeyin ins.

    YanıtlaSil
  4. canım geçmiş olsun...ama unutma anne var annecik var...demekki hiçbiri gelmiyorsa onda bir kusur vardır...Anne olmak sadece doğurmak ve bakmak değil...daha derinden birşey sevgi ve güvenle kurulan bir köprü eğer bir kere koparsa oda tamir olmuyor...başkaları için üzülme boşver...sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  5. dinlenmedinmi hala ...hadi etkinlik bitti dinleniyor herhalde dedim ama nerdesin...dön aramıza:)))

    YanıtlaSil
  6. canım merhaba nasılsın? sendeki 74.hafta porselen demlik çay saati etkinliği 1. tarif belli oldu http://fusununmutfagi.blogspot.com/2012/04/suzme-yogurtlu-cilekli-pasta.html budur,,,sayfanda duyurursan çok seviniriz,yaptığın güzel ev sahibeliği için ayrıca çok teşekkürler,emeklerine sağlık,hakkını helal et canım selamlar olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili arkadaşım paket elime ulaştı..inanılmaz hoşuma gitti..sana ve o kadar çok emek veren ayrıca da çok zevkli olan Merve arkadaşıma da çok çok teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  8. arkadaşım yoruldu dinleniyoooooo
    ben geldim huuu özletttin kendini
    seninde kutlu olsun:))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo