9 Nisan 2012 Pazartesi

Künefe

Künefeyi sevmiyen varmi aranizda, hmmm hele su kermesler bir baslasada bol bol yesek:))
Cok tsk.arkadasim bu güzel tarif icin. Arkadasimin Blogu ziyaret icin tiklayin Belguzanne

KÜNEFE NASIL YAPILIR? MALZEMELER:YARIMKG TELKADAYIF 300GR TUZSUZ PEYNIR YAIM PAKET TEREYAĞ ŞERBETİÇİN.3.5BARDAK SEKER 3BARDAK SU 1TATLI KAŞIĞI LİMON SUYU SUSLEMEK İÇİN:YEŞİL FISTIK :YAPILIŞI: TENCERYE SEKER SU ALINIR KAYNATILIR LIMON SIKILIR 5DAKIKA DAHA KAYNATILIR SOĞUMAYA BIRAKILIR TEPSI YAĞLANIR KADAYIFIN YARISI BASTIRILIR UZERINE PEYNIR SERPILIR KALN KADAYIF TEKRAR BASTIRILIRKIZARTILIR 170DERECEPIŞER ARKALI ÖNLÜ SERBETI VERILIR EĞER HEMEN SERVIS EDILMIYECEKSE STREÇE SARILIR UZERINE FISTIKLA ARZUYA GÖRE KAYMAKLA SUNULKUR.AFIYETOLSUN

1 yorum:

  1. hastasıyım künefenin. soğuk sıcak her haline varım. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo