9 Mart 2011 Çarşamba

soslu buskıvı pastasi

11-Tarifimiz

Kolay ve pratik bir tarif daha geldi , kolay dedigime bakmayin , bende biliyorumki nekadar kolay olursa olsun her bir tarif özen ve dikkat ister yoksa istenilen sonuc asla elde edilemez, ama en önemliside bence sevgimizide vermek ,severek yapmak :) Arkadasim belguzaranne blogposta blogu kapali oldugu icin diyger adresini veriyorum illaki ugrayin diyorum ve bende kendisine cok tsk.ediyorum. Tıkla

Malzemeler:

  • 10paketkakolu pıknık buskıvı
  • 2paketkakou kremsantı
  • bırbardak çaybardağı
  • cevız veya fındık içi
  • 4 veya 5bardak sut
Yapilisi:
önce santıyı karıştıralım bukıvılerı ırı doğrayıp tahta kaşıkla karıştırılaım
yuvarlak kaseye beyaz poşet geçırelım malzemelerı doldurup buzdolabında bır gece bekletelım.
Buzluktan çıkartalım hazır çıkolata sosu tarıfe göre hazırlıyalım dokelım .Üzerıne hındıstan cevızı ıle servıs elım Afıyet olsun bereketlı etkınlıklerıyı akşamlar

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo