19 Aralık 2011 Pazartesi

Cikolatali pasta

Selam canlar nasilsiniz Öncelikle herkesin hicri yilbasini kutlarim umarim bu yiliniz önceki yillarinizdan dha güzel vede daha saglikli gecer.

Uzun zaman oldu bu pastanin resimlerini ekldim ama tarifini bir türlü ekleyemedim kusuruma bakmayin. Ise basladim, 3 cocuk is ev isi anlarsiniz ne durumda oldugumu daha fazla anlatmaya gerekde yok sanirsam. isyerinde arkadaslara ve patronuma blogumdan anlattim hepside ziyaret etmisler hernekadarda türkce anlamasalarda takip ediyrlar blogumu:)) cok basarini oldugumu söylediler. herneyse neden blogumdan uzak oldugumu anlatmaya calistim azicik.

Bu pastayi aslinda cok daha degisik yapacaktim ama bazi beklenmedik sebebeklerden dolayi istedigim gibi gitmeyince bu hali aldi ama iyikide böyle olmus ortaya cok degisik bir tat ve görüntü cikti, kim yediyse hazir sandi:))

Malzemeler:

Pandispanya tarifinidaha önceden yazdim burda kakaolusunu yaptim tarif icin tiklayin. http://pasasofram.blogcu.com/pandispanya/11422252

icine :

  • 800lm sivi krema
  • 250g zarbitter cikolata
  • 3 yemek kasigi un
  • 2p krem santi üzerinde yazildigi gibi hazirlanir.

yapilisi:

sivikrema un ve cikolatalari bir tencereye ekleyin karistirirak koyu bir kivama getirin karistirarak sogutun.

pandispanyanizi 3 blün birinci katina kremanizdan ve hazirladiginiz santiden ekleyin ikinci katina yine önce krema ve santi ekleyin ve ücüncü katina kremayi sürüp kalan santiylede süsleyin.

Kenarlarini desenli yapmaniz icin bu deseni satin almaniz gerekiyor ama olmasada olur 200 cikolatayi eritin yaglikagida sürün ve spgumadan pastanizin etrafina sarin.

Kolay gelsin size simdilik bana müsade birdahaki tarifi nezaman eklerim bilemicem artik

3 yorum:

  1. of of of !! muhtesem olmus canim elerine saglik :)

    YanıtlaSil
  2. yine nefis bir pasta yapmışsın,ellerine sağlık paşa kızı..

    YanıtlaSil
  3. Pastanın süslemesi gerçekten çok güzel olmuş özellikle o dış çevresindeki bandı. eminim tadıda lezizdir. elinize sağlık efendim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo