29 Mart 2011 Salı

63.Etkinligimiz sona erdi

63.porselen demlik çay saati etkinliği sona erdi tüm katilan arkadaslarima , katilmak isteyipde katilamayanlara ve beni her gün ziyaret eden arkadaslarima burdan kucak dolusu sevgilerimi vede saygilarimi birakiyorum.

Ben cok güzel bir zaman gecirdim bu etkinlikle umarim sizleride güzel agirlamis ve memnun edebilmisimdir.

Yorum yazma sorunu oldugunu defalarca arkadaslar bana söyledi ve bende defalarca yorum yazamiyan arkadaslarin bana maille ulasmasi icin adres biraktim , umarim hic kimse tariflerini bana ulastirmakta gec kalmamistir, veyada ben gözden kacirmamisimdir buna gercekten cok üzülürüm.

ben bu etkinlik sayesinde cok güzel insanlarla bloglarla tanistim arkadas oldum, iyiki etkinlik yapmisim iyikide böyle güzel bir etkinlik var:) bu etkinligi düzenleyen http://www.porselendemlik.blogcu.com/ ve her sorun oldugunda yardimci olan http://merakiyidir.blogcu.com/ arkadaslarimada cok tsk.ediyorum.

Ayrica tarifleriyle beni hiiiiiiic yanliz birakmiyan sizlere cok cok cooooooooooooooook tsk.ediyorum. iyiki varsiniz. ben etkinligin bittigine gercekten üzgünüm.

Benden sonra64. etkinligi devam ettirecek olan arkadasima cok basarilar diliyorum , kolay gelsin arkadasim :) mikrofon sende ;) http://oktayustayemektarifleri.biz/

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo