23 Aralık 2010 Perşembe

Artan hamurunuzu degerlendirin

Dilber dudagini bardakla kestigimizden dolayi baya bir hamurumuz artti.
bende onlari bu sekilde baska bir tatli olarak degerlendirdim. Atmak olmazdi :)
yaglanmis firin kalibimiza yari hamuru ekledim biraz findik ici serptim sonrada hamurun geri kalanini üzerine dösedim. son olarak üzerine eritilmis tereyagi gezdirdim, firina verdim.
baklava serbeti gibi serbet hazirlayip ilik olarak üzerine döktüm .
baklava niyetinede yetik cokta güzel oldu:)

1 yorum:

  1. http://belguzar anne.blogspot.com28 Aralık 2010 07:33

    selam canım elıne sağlık afıyetle ye kadınlarımız yaracıdır sevgıler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo