16 Ocak 2013 Çarşamba

Yumurtasiz ve Sütsüz Etkinligimizde kolay Kumpir

 
 
Tabiki sadece hamur isleri deyildir cocuklarin sevdikleri böyle degisik tariflerlede fikirler edinmek güzeldir, malzemelerde degisiklik yapilip cocugunuzun sevdigi malzeme eklerseniz cokda güzel bir kumpiriniz olacakti, Arkadasima cok tsk.ediyorum Yavrumuz Demir icin baslattigimiz bu etkinlik cok insanin isine yariyacagina inaniyorum cünkü arkadasimizin blogunu ziyaret icin tiklayin Rümeysanin Elleri
 
KOLAY KUMPİR
MALZEMELERİMİZ:
1 Kg patetes
Rendelenmiş kaşar
2 Yemek kaşığı tereyağ
Sucuk
Garnitür
Çekirdeksiz halka zeytin
Ketçap ve Mayonez tercihe göre
YAPILIŞI:
Haşlanmış patetesleri sıcak sıcak eziyorız.Patetesler sogumadan icerisine kaşar ve teryağnı ekliyip,daha iyi karışmasını sağlıyoruz.Ben tart kalıbı kullandım siz elinizde başka kalıp varsa onuda kullana bilirsiniiz ama orta kısmı boş olduğu için görütüde güzel göründügünden dolayı sizede tavsiye ederim.ters çevirdiğim tart şeklindeki pateteslerin üzerine tavada kavurduğum sucukları ekliyorum en üzerinede zeytinleri ve garnitürü ilave ediyorum isteğe bağlı olarak katçap ve meyonezi tercihler arasında bırakıyorum .
AFİYET OLSUN

5 yorum:

  1. Çok güzell . Ellerinize sağlık. Rümeyse hanım.

    YanıtlaSil
  2. Goruntu nefis tadida mutlaka oyle ellerine saglik, yapan arkadasin..
    Pasasofram simdi pankek tarifi yayinladim sizin sayfa icin yumurtasiz ve sutsuz hazirlanan..bir bak istersen..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. SELAMLAR...HARİKA BİR ETKİNLİK. UMARIM BOL KATILIMLI VE BEREKETLİ BİR ETKİNLİK OLUR. BU GÜZEL ETKİNLİĞE DAVETİN İÇİN TEŞEKKÜRLER. TARİFİMİ YAYINLADIM. UĞRARSAN SEVİNİRİM...:) İÇTEN SEVGİ VE DUALAR..

    YanıtlaSil
  4. bebeğimde süt ve yumurta alerjisi olduğu için tariflerinize baktım ama bir tezatlık var.sütsüz tarifler diyorsunuz ama margarin ve tereyağının içinde süt yok mu birde bu pizza tarifindeki peynir sütten yapılmıyor mu bu ne dikkatsizlik arkadaş

    YanıtlaSil
  5. kusura bakmayin ama ben kimin hastaligi ne diye bakip tarif eklemedim süt yok yumurta yok dedim onlarda yok gerisi size kalmis ister tarifi alir yaparsiniz istersenizde yapmazsiniz sizi kimse zorlamiyor. Böylede yorum yazmaniz gerekmiyor. Yinede kiziniza üzüldüm umarim ilesir.
    Birde laktozsuz sütler ve yaglar ve peynirler var bunlarida hic duydunuzmu bilmem.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo