Merhaba arkadaslar nasilsiniz, umarim herkes cok iyidir. Benim hic olmuyan veyada bilinmiyen bir polen alerjim ortaya cikti ve cok kötü oldum , bundan dolayida bloguma fazla ugrayamiyorum. Yeni uykudan kalkmis uykusunu alamamis gibi gözlerim sis duruyor:)).
Herneyse bununlada yasamasini ögrenecez mecburen Allah kötü hastaliklardan korusun.
Arkadasimiz Tugba sonunda deneyip bizimlede paylasti bu güzel profitorol tarifi icin kendisine burdan cok tsk.ediyorum ellerine saglik canim.
Bende bu Profitorolu 65.etkinligi yarin baslicak olan arkadasim http://canoya.blogcu.com/ yolluyorum kendisine basarilar diliyorum
malzemeler:
yarım paket milföy
iç malzemesi
2 su bardağı süt
1 corba kaşıgı toz kremşanti
1 corba kaşığı mısır nişastası
1 corba kaşığı un
1 corba kaşıgı prinç unu
1 paket vanilya
3 corba kaşıgı margarin
üzerine 1 paket kakaolo puding istege baglı çikolatalı sosta olabilir
yapılışı
1 milföy 4 parcaya bölünür yaglanmış tepsiye dizilir tabi bütün milföyler 4 e bölünüp
fırına verilir kızarınca sogumaya bırakılır
sonra iç kreması yapılır margarin hariç tüm malzemeler bir tencereye konur koyu kıvama gelinceye kadar pişirilir
sonra sogumaya bırakılır ılınınca margarin konur iyice karıştırılır soguyunca pişen milföyler ortadan ikiye bölünür
hazırladıgımız iç malzeme içine konur sonra puding hazırlanır onuda karıştırarak sogutup milföylerin üzerine kaşık yardımıyla gezdiririz
afiyet olsun süper vede hafif bir tatlı herkese tavsiye ederim
geçmiş olsun
YanıtlaSilbende de bahar yorgunluğu olur hersene gözlerimi açamam
Allahtan kurs varda oyalanıyorum yoksa tüm gün uyuklarım evde :)
tarif ilginç denemek lazım
teşekkürler paylaştığın için
geçmiş olsun canım.ecil şifalar diliyorum.
YanıtlaSilCok geçmis olsun canim. ALlah acil sifalar versin. Profiterol gerçekten degisik olmus. Arkadasin ellerine saglik
YanıtlaSil