Slm arkadaslar herkesin Cumasi mübarek olsun ins. bizleride dualardan eksik etmeyin .
Bugün sizle paylastigim bu pazi patates kavurmasi aslinda karadeniz yöresine aittir, bizim evde sebze pek sevilerek yenmiyor ama ben pisirmekten yinede vaz gecmiyorum:)
Malzemeler:
1 demet pazı3 orta boy soğan
2 orta boy patates
5 diş sarımsak
1 kase yoğurt (isterseniz)
Karabiber, kırmızı biber
(Malzemeleri organik sebzelerden seçmenizi tavsiye ederiz)
Soğanları yarım halka şeklinde doğrayın. Soğanı ve sarımsağı tavada zeytinyağı ile soteleyin. Ardından rendelenmiş patatesleri ekleyip 3-4 dakika karıştırın. Patates pişince saplarını kesip doğradığınız pazıları ekleyin. Pazı yumuşayıp, suyunu bırakınca üzerine tuz, taze çekilmiş karabiber ve kırmızı biber dökün. Tabağa alıp üzerine yoğurt dökün Afiyetle yiyin...
Elerine saglik canim hayirli aksamlar öptüm.
YanıtlaSilsevgili arkadaşım hayırlı akşamlar güzel pazarlar diliyorum.
YanıtlaSilellerine sağlık diyorum.
sevgilerimle...