Malzeme:
- 2paket (4oog) Kedidili bisküvi (Löffelbiskuits)
- 500g Mascarpone
- 2 tatli kasigi toz kahve
- 600g sivi krema ( schagsahne)
- 4 yemek kasigi toz seker
- 1 fincan portokal suyu
- 500g cilek
Üzerine süs icin Kakao
- Sivi kremayi cirpin tam koyulasmadan Mascapone ve 3yemek kasigi sekeri ilave edin devam cirpin.
- cileklerin yarisini ince dograyin.
- Cileklerin diyer yarisinida püre yapin ,1 fincan portokalsuyu 2 yemek kasigi kahve 1 yemek kasigi toz seker ilave edin iyicene karistirin.
- Kedidili büsküvilerin bir tarafini cilek püresine batirip borcama dizin,
- üzerine hazirlamis oldugunuz kremanin yarisini sürün.
- ince dogradiginiz cilkleri dizin
- Üzerine tekrar kedidili büsküvüleri cilek püresine batirip cileklerin üzerine bir kat daha dizin,
- kalan diyer kremayida son kata yayin.cilek püresinden artmissa onuda kremanin üszerine sürün.
- cileklerle isterseniz süsleyin
- Servis yapilmaya yakin Üzerine Kakao ince bir süzgecle eleyerek serpin.
- En az 4 saat bekletin .Afiyet olsun.
0 yorum: