bu pastayi yasemin bize göstermek icin yapti cok güzel pasta burdan yasemine tesekür ediyorum.
malzemeler:
keki icin
150g Un
175gr tereyagi
175gr seker
1 p. vanilyasekeri
3 yumurta
30gr nisasta unu
Kekin yapilisi:
bütün malzemeleri iyicene karistirin ve kek hamuru elde edin. hamuru 4 defada pisireceksiniz yani 4 ayri kek olacak ince serin ve kalibin alt kismini kullanmayin yagli kagadin üzrine kepcesiyle beraber kullanin 180 derecede pembelesene kadar pisirin
icine:
250gr porakal suyu
1/2 sivi krema
1 paket vanilyapuding
4 yemek kasigi seker
1p.portokal tatlandirici (orangenback)
portokal suyunda seker puding pisirilir sogutulur, 1/2 krama cirpilir pudinge eklenir portokal tatlandiricida eklenir .
pisirdigimiz kek lerin her katina bu krema sürülür.
üzerine
100g bittersckolata 20g hindistan yagiyla eritilir ve üzerine gezdirilir (Palmin)
1/2 sivi kremada üzerini süslemek icin cirparsaniz iyi olur
0 yorum: