12 Eylül 2010 Pazar

Salatalik tursusuyla tursu


bu tursuyu denemediyseniz mutlaka deneyin helede tursuyu sevenler israrla tavsiye ediyorum:)) inanin pisman olmucaksiniz

bir orta boy beyaz lahana (ama türk lahanasiyla güzel olmuyor )

2-3 sise salatalik tursusu

3-4 dis sarmisak, 1 cay bardagi tuz

salatalik tursularinin suyunu süzün ama suyunu dökmeyin sakin sonrada tursulari ve beyaz lahanayi ince rendeleyin robotla yaparsaniz böyle güzel düsmüyor rasgele kesiyor ve lahanayida böyle güzel ince yapmiyor.

rendelemek bitincede karistirin iyicene ve nerde tursunuzu kurcaksaniz icine dökün, ayirmis oldugunuz tursu suyuna tuz ve soyulmus incetilmis sarmisaklari ekleyin

, gerektigi kadarda su ilave edin ve hazirladigimiz tursularimizin üzerine dökün üzerine kadar su gelsin yetmezse ilave edin üzerine agir bir tabak koyun ve 3 hafta bekletin.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo