15 Temmuz 2010 Perşembe

Vanilyali Kurabiye


Tsk.ler Havvacim
malzemeler:
250g tereyag
100 g pudrasekeri
1 paket vanilya
250-300g un
3 paket vanilyali pudingtozu
1 cay kasigi kabartmatozu

süslemek icin:
eritilmis cikolata

Tereyagla pudrasekeri cirpilir. Vanilyali pudingtozu, un, kabartmatozu ve vanilyada eklenir ele yapismayan yumusak birhamur yogrulur. Hamur acilir kaliplarlan kesilir. Önceden 180 derecede isitilmis firinda kurabiyelerin altlari hafif pempelesene kadar pisirilir (10-20 dk arasi). Soguduktan sonra kurabiyelerin yarisi eritilmis cikolataya batirilir. biz birazinin ortasina nutella sürülür kapattik sonra cikolataya batirdik.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo