24 Ekim 2012 Çarşamba

Özlenen bayramlar

Nice insanlar var bayram geldiginde hüzünlenen annesini babasini özleyen.
Anne babayi özlemek icin cocuk olmak gerekmiyor ben 35 yasindayim ve babam aklima her geldiginde burnumun diregi sizliyor , ben sevinemiyorum bayramlarda, bayramlar soguk geciyor. Nerde o eski bayramlar diye bisey yok eskiden bayramlar bence cokda degisik deyildi fark sevdiklerimizin yaninda ve hic bir SIKINTIMIZ olmadan sadece el öpme para seker toplama derdimiz olurdu.Simdi ise  sadece bayram oldugunu cocuklar bilsin diye özeniyorum hic icimden gelmiyor birseyler yapmak.
Nerde o eski günler baba evinde toplanmak herkesle o kücücük evde oturmak.

 Eminimki herkesin burun diregini sizlatacak bir acisi bir anisi vardir.
 Bundan dolayi lütfen ama lütfen küsler varsa barissin inaninki bayramlardan güzel bir bahane bulamazsiniz barismak icin ve inaninki gün gelir pisman olursunuz ama gecen günler geri gelmez.
Bu yazimi okuyan belkide benim babamla küs oldugumu düsünecek, hayir benim babam dünya tatlisi herkesin sevdigi ve saydigi bir insandi, ama benim babam 9 yil önce Allahin rahmetine kavustu.
Ben simdi cevremde ailesine küs olanlari görüyorum konusmuyorlar anne babalarinin yanindan gecmior yol degisiyorlar bunlari görmek beni bitiriyor.
 Allahim hic kimseye böyle evlatlar nasip etmesin.Herkesin evladini hayirli eylesin.
 Arkadaslar yazmak istedigim okadar cok sey varki ama sizleride SIKMAK istemedigim icin sadece yayinladigim resimdeki sözler bence yeterli aslinda diyerek sözlerimi burda bitiriyorum. Hepinizin bayrami Mübarek olsun rabbim kimseyi bayramda kapilara baktirtmasin.
hic bir zaman baktirtmasin ama bayramda olurda gelir diye umut edilirya cok cok kötü yaa..

Hakkinizi helal edin 


6 yorum:

  1. Babanıza Allah rahmet eylesin..Hayırlı bayramlar..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Kurban bayramınız mubarek olsun canım,selamlar :)

    YanıtlaSil
  3. Canim bayramin mubarek olsun. Nice hayirli bayramlara ins.
    Saglik mutluluk huzur diliyorum..

    Gurbet elden selamlar sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Canim kardesim senin de bayramini kutluyor, cok öpüyorum...
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  5. Canım benim ne güzel dile getirmissin.benimde küs olduğum bir kişi vardı.o kişi babamlara bayramlasmaya gelince babam kas göz işareti yaptı kalk bayramlas diye.ama ilk anda cesaretimi toplatamadim.sonra gitmelerine yakın mutfakta yakalayıp bayramladtim ve sarılıp öptüm en azından benden günahı çıktı dedim.şimdi içim çok rahat.çünkü ben bana düşeni yaptım.Allahım babanı nurlar içinde yatirsin ınşallah.

    YanıtlaSil
  6. Zeynebim..Allahın sevdiği kulları özelliklede böyle mübarek günlerde derecelerine göre dolaşırlar sevdiklerini,evlerini..
    Üzülme diyemem..ama kahretmesin seni..ve dilerim ki bir nebze yanında hissedersin babacığını..
    Rabbim ahiret ayrılığı vermesin bitanem..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo