Tsk.ler Havvacim
malzemeler:
250g tereyag
100 g pudrasekeri
1 paket vanilya
250-300g un
3 paket vanilyali pudingtozu
1 cay kasigi kabartmatozu
süslemek icin:
eritilmis cikolata
Tereyagla pudrasekeri cirpilir. Vanilyali pudingtozu, un, kabartmatozu ve vanilyada eklenir ele yapismayan yumusak birhamur yogrulur. Hamur acilir kaliplarlan kesilir. Önceden 180 derecede isitilmis firinda kurabiyelerin altlari hafif pempelesene kadar pisirilir (10-20 dk arasi). Soguduktan sonra kurabiyelerin yarisi eritilmis cikolataya batirilir. biz birazinin ortasina nutella sürülür kapattik sonra cikolataya batirdik.
250g tereyag
100 g pudrasekeri
1 paket vanilya
250-300g un
3 paket vanilyali pudingtozu
1 cay kasigi kabartmatozu
süslemek icin:
eritilmis cikolata
Tereyagla pudrasekeri cirpilir. Vanilyali pudingtozu, un, kabartmatozu ve vanilyada eklenir ele yapismayan yumusak birhamur yogrulur. Hamur acilir kaliplarlan kesilir. Önceden 180 derecede isitilmis firinda kurabiyelerin altlari hafif pempelesene kadar pisirilir (10-20 dk arasi). Soguduktan sonra kurabiyelerin yarisi eritilmis cikolataya batirilir. biz birazinin ortasina nutella sürülür kapattik sonra cikolataya batirdik.
0 yorum: