Malzemeler:
200g tavuk gögsu
200g mantar
1dis sarmisak
yarim limon suyu
hardal,karabiber,tuz
1P. spaghetti makarna
2 yemek kasigi un
Yapilisi:
sarmisakla sivi yagi biraz kavurdukdan sonra tavuk gögsünü 5-10 dakka pisirin mantarlari ekleyin mantarlarida pisirdikden sonra, limon suyunu hardal, tuz, karabiber, ekleyin, suyu yoksa bir cay bardagi kadar su koyun ve kaynayinca icine unu ekleyin ve yavascana karistirin soslu bir kivam alana kadar.
makarnayida kaynamis suya dökün 2 yemek kasigi sivi yag ve tuz ekleyin pisirin
makarnaya cok yakisan bu tavuklu sosu denemenizi tavsiye ederim.
Bu tarifi Weigt Watchers de aldim ama ben birazdaha deyisiklikler yaptim
diet yapan arkadaslar un eklemezse kalorisi daha az olur. ackalmadan cok güzel bir öyün yemeginiz olmus olur .
0 yorum: