arkadasimizin ellerine saglik yine bekleriz.
Blogu ziyaret icin tiklayin pastalarim74
KADAYIFLI MUHALLEBI TATLISI
KADAYIFI ICIN:
800-1000 GR TAZE KADAYIF
400 GR TERE YAGI
TERE YAGINI ERITIN SONRA KADAYIFLARI BIR KABA ALIP ELINIZLE DAGITINIZ ICINE TERE YAGINI DÖKÜP IYICE KADAYIFE YAGI YEDIRINIZ ELINIZLE SONRA BIR BORCAMA ELINIZLE BASTIRIN VE FIRINA VERIP EN SON AYARDA ALTINI ÜSTÜNÜ KIZARTINIZ
SERBETI ICIN:
4 SU BARDAGI SU
4 SU BARDAGI TOZSEKER
yarim LIMONun SUYU
SERBETI YARIM SAAT KAYNAT VE SOGUYAN KADAYIFIN ÜZERINE DÖKÜP CEKMESINI BEKLEYELIM
MUHALEBISI ICIN
150 gr tereyagi
5 silme yemek kasigi un
1 litre süt
2 vanillesekeri
5-6 yemek kasigi seker
HAZIRLANISI
tereyagini eritin icine unu koyun ve rengi degisene kadar kavurun sonra diger malzemeleri ekleyin
bir iki dakika kaynasin sonra ocaktan indirin sogumaya birakin az ilidiktan sonra mikserler cirpin ve muhalebimiz hazir sogumus ve serbetini cikmis kadayifin üstüne dökün sogumaya birakin sonra
1 paket crem santiyi üzerinde yazdigi gibi cirpin ve arzuya göre kadayifimizi süsleyin santiyle
HERKEZE AFIYET OLSUN
cok begenildi herkeze tavsiye ederim
bu malzemeleri büyük firin borcam tepsisine
kücük borcama yarisini kulanin
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilbilmez miyi,m bu güzel lezzeti. şimdi sende görünce bunu yapmayalı bir yılı geçmiş yapıp yemeli.. eline sağlık, güzel bir hafta sonu dilerim.
YanıtlaSilben yokken çok güzel tarifler eklenmiş, birazdan gelip inceleyeceğim. Ben de pizza yaptım. Alırsan sevinirim.
YanıtlaSilEllerinize sağlık
http://fincanteyze.blogspot.com/2012/04/pizza.html
Nefis bir tarif, ah şimdi diyette olmayıp hemencik yapıp yemek vardı. Off of.
YanıtlaSilEllerine sağlık tatlım. Sevgiler...
Tarif çok güzel ,ellerine saglık arkadaşımızın.Bu güzel etkinlik için blogumda tarifim var alırsan çok memnun olurum.Bol katılımlar dılıyorum.
YanıtlaSil